Uw woning of bedrijfspand verbouwen

Wilt u uw woning laten moderniseren? Of is uw gezinssituatie veranderd, maar wilt u wel graag op dezelfde plek blijven wonen? Misschien bent u wel toe aan een nieuwe keuken of een nieuwe badkamer. Er zijn veel verschillende redenen om te kiezen voor een verbouwing van uw woning of bedrijfspand. Daarnaast kan een verbouwing van uw woning of bedrijfspand fiscaal aantrekkelijk zijn.

Eigenaar Jan Begeman heeft meer dan 30 jaar ervaring in bouwen, verbouwen en aanbouwen. Geen project is ons te groot, óf te klein. We denken graag met u mee over de mogelijkheden.

De overlast wordt tot het minimum beperkt

Wanneer we een verbouwing in uw woning of bedrijfspand realiseren, proberen we de overlast altijd tot een minimum te beperken. Bij een aanbouw aan uw woning zorgen we dat de doorbraak van uw buitenmuren als laatste in het proces worden doorbroken. Bij een verbouwing waarbij veel stof vrijkomt plaatsen we altijd een stofwand en doen we zo veel mogelijk werkzaamheden buiten. 

Bouwbedrijf Begeman regelt alles voor u

We begrijpen dat een verbouwing een grote stap voor u kan zijn. Daarom helpen we u met bouwtekeningen en vergunningen en hebt u één vast aanspreekpunt tijdens de gehele verbouwing.

 

Bekijk onze projecten Neem contact met ons op